İş Elbisesi Kumaş Özellikleri

İş Elbisesi Kumaş Özellikleri

Personel Giyimi İş Elbisesi Kumaş Özellikleri

Vezera İş Elbiseleri personel giyimi imalatında, kumaş tercihlerimizi sizinle de paylaşmak istedik. Tarafımızca özenle araştırılan ve iş elbisesi üretiminde kullanılan kaliteli kumaşların özelliklerini bilmek ister misiniz?

Alpaka Kumaş:

Alpaka kumaş alerjik etkileri yok denilecek kadar azdır ve kaşındırma yapmaz. Nemden etkilenmemekle birlikte, ıslatılsa bile ısısal yalıtkanlığını yitirmez. Makinede yıkanabilir.

Pamuk Kumaş:

Pamuklu kumaş terin buharlaşarak havaya karışmasını sağladığı için sıklıkla tercih edilir. Sıcak suda yıkanabilir. Renk solma ve uzun ömürlü kullanım için düşük ısı ve düşük devirde yıkanabilir.

Pamuk Penye Kumaş:

Terin buharlaşarak havaya karışmasını sağlar. Temiz ve yumuşak görünüme sahiptir. Esnek bir yapıya sahiptir. Penye kumaş, normal pamuğa göre daha yumuşak bir dokuya sahiptir. Makinede yıkanabilir.

Viskon:

Yapısı gereği oldukça yumuşaktır ve renk dayanıklık ömrü yüksektir. Makinede yıkanabilir.

Süprem Kumaş:

Ön ve arka yüzleri farklı bir görünüme sahiptir. Hem enine hem de boyuna esneme gösterir. Çok fazla esneme durumunda şekilleri bozulabilir. Buruşmaya eğilimleri az olduğu için daha kolay ütülenir. Makinede yıkanabilir.

Polyester Kumaş:

Fazla kırışmazlar ve renk dayanıklılıkları yüksektir. Hafif bir yapıya sahiptir, makinede yıkanabilir.

Likra/Elastan Kumaş:

Güçlü, dayanıklı, sentetik bir dokuma türüdür. Sıcak suda küçülme yapabilir. Kuru temizleme önerilir.

Polar Kumaş:

%100 tüylenmeyen (non-pilling) kumaş apresi yapılmasından dolayı yıkandıktan sonra yüzey görünümü değişmez. Havlu yapıdadır. Esnektir. Çekmez. Çabuk kurur. Makinede yıkanabilir.

Teri-Koton Kumaş:

Polyesterli yapısı nedeniyle, pamuk kumaşa göre daha uzun ömürlü ve daha dayanıklıdır. Kolay kolay kırışmaz, ütülemesi daha kolaydır.Makinede yıkanabilir.

Dakron Kumaş:

Sentetik bir kumaş olan dacron kumaşlar, dayanıklıdır. Esnektir. Su bazlı lekekelere karşı dirençlidir. Makinede yıkanabilir.

Mikro Kumaş:

%100 polyester 50D iplikten mamül mikro kumaş parlak, dayanıklı, su geçirmezdir. Makinede yıkanabilir.

PVC Kumaş:

0,50 micron PVC-PU kumaş, % 100 su geçirmez, soğuk ortamlarda kırılma ve çatlama yapmayan yumuşak kumaştır. Sadece elde sabunlu su ile yıkanır.



NOT:

Polyester dışında tüm kumaş türlerinin kullanım süresinin artması için kuru temizleme önerilir.  Önemli Not
Vezera İş Elbiseleri İzzet Topay | İselbiselerial.com
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.